Alliance Agro krijgt een nieuwe naam. De reden is dat de aandelen van het zusterbedrijf Alliance bv te Nederland op 11 oktober jl. zijn overgenomen door AVEVE, die zich o.a. als doel heeft gesteld om uit te breiden naar de Nederlandse markt. AVEVE heeft in Alliance bv een partij gevonden die na de overname zelfstandig en onder eigen identiteit verder blijft werken op de Nederlandse markt. Alliance Agro bvba maakt geen deel uit van deze transactie

Alliance Agro bvba wordt AgriCamp bvba

agricamp-logo

Door deze ontwikkeling heeft Joris van Campfort, zaakvoerder van Alliance Agro, de kans gekregen om zelfstandig met zijn team van mensen verder te gaan op de Belgische markt. Onder de nieuwe naam AgriCamp bvba zullen ze, vanaf 1 januari 2017, de klant op dezelfde vertrouwde wijze blijven bedienen. De samenwerking tussen AgriCamp bvba en Alliance bv zal in goede harmonie voortgezet worden.

Nieuwbouw op komst

Niet alleen de naam krijgt een nieuw kleedje, maar tevens start AgriCamp bvba binnenkort op onze huidige locatie te Dessel met de realisatie van een nieuw kantoor en opslagruimte voor gewasbeschermingsmiddelen, zaden, meststoffen en landbouwfolies.

www.agricamp.be

Ontvang het laatste nieuws uit Dessel

Nieuws van bedrijven, gemeente en verenigingen, elke week in jouw mailbox!
  1. Veel succes toegewenst voor heel het team.

Laat een Reactie achter