December actie 2016

 

Cadeautips

 

Fab. Mirror Powerbank


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie heeft de hipste powerbank van het land? Degene met de Fab. Mirror Powerbank Black natuurlijk. Laad je smartphone tot 3 keer met deze powerbank.

 

Zagg Powerbank + Zaklamp


Met de 3.000mAh power bank blijft u altijd opgeladen en bent u altijd verbonden met de wereld, waar en wanneer u maar wilt. Deze powerbank heeft ook een zaklamp.

 

Garmin Vivofit 3

De Garmin Vivofit 3 geeft je stappen, calorieën, afstand, aantal minuten intensieve training en tijd weer op verlicht scherm en houdt slaapstatistieken bij.

 

Virb X Actioncam

VIRB

Fraaie HD-opnamen om bij thuiskomst dubbel te genieten van uw avonturen. De uiterst robuuste VIRB X actiecamera is gemakkelijk te bedienen en waterdicht, zodat u waar  ook bent stabiele video-opnamen met glasheldere geluidskwaliteit kunt maken.

Jabra Bluetooth Headset Storm

De Jabra Storm is de ideale headset wanneer u veel buiten bent. De Jabra Storm heeft een filter ingebouwd die  wind- en achtergrondgeluiden verminderd.

 

Autohouder voor je smartphone

Het is een gebruiksvriendelijke en innovatieve smartphonehouder. De houder is in de auto te gebruiken en de werking is zeer eenvoudig.

 

Panzer Glass

Bescherm je smartphone met een Panzer Glass.

 

Flip- en Walletcase voor uw smartphone

Bescherm je smartphone met een flip- of walletcase. Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

 

Headset

Bel en beluister muziek ongestoord met een headset.

Ontvang het laatste nieuws uit Dessel

Nieuws van bedrijven, gemeente en verenigingen, elke week in jouw mailbox!

Laat een Reactie achter