LSB Blokhutten uit Dessel opent dit weekend in Scherpenheuvel een tweede showroom. De fabrikant van tuinhuizen, carports en poolhouses wil op die manier de klanten in die regio beter bedienen.

“Al veel jaren kregen we van klanten uit die streek te horen dat een zaak zoals de onze daar niet te vinden is”, vertelt Veerle Van Mechgelen, die het bedrijf runt met haar echtgenoot Bart Van Bijlen. “Per toeval stootten we op een leegstaand pand in Scherpenheuvel. Vanaf toen is het idee beginnen rijpen om een tweede showroom te openen.”

 

 

 

 

 

Langs drukke weg
Die nieuwe toonzaal bevindt zich aan de Mannenberg in Scherpenheuvel, een drukke verbindingsweg richting Rillaar. Binnen staan 10 constructies en buiten 4. Ze worden aangevuld met een beperkt assortiment tuinmeubilair. Niet alleen particulieren kunnen er terecht maar ook tuinaannemers en zwembadbouwers met hun klanten. Aanvankelijk wordt de winkel opengehouden door mensen die nu in Dessel werken, maar de bedoeling is om spoedig een extra medewerker in dienst te nemen. De opening gaat gepaard met klantenacties.

Twee jaar geleden investeerde LSB Blokhutten in een grote overdekte showroom bij de productievestiging in Dessel. Het bedrijf is zelf een fabrikant en gespecialiseerd in maatwerk. Het produceert ook voor zelfstandige dealers in België, Nederland en Luxemburg.

Het team van Dessels Kado wenst hen alvast veel succes!

Paul Huysmans, Made in Kempen, 30/03/2017

Ontvang het laatste nieuws uit Dessel

Nieuws van bedrijven, gemeente en verenigingen, elke week in jouw mailbox!

Laat een Reactie achter