Voka Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België en vindt telkens plaats op de eerste zondag van oktober. In 2016 is dat op zondag 2 oktober van 10u tot 17u. Het is een evenement waarop honderden bedrijven samen de deuren openen voor het grote publiek. Zo krijg je als bezoeker de kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,… Helemaal gratis!

Openbedrijvendag bij Gebo

GEBO is een familiebedrijf dat meer dan 65 jaar ervaring heeft in het uitvoeren van grondboringen voor grondwaterwinningen en duurzame energietoepassingen. Tevens bouwt GEBO complete pompinstallaties. Voor de realisatie kan GEBO dagdagelijks rekenen op een team van ervaren boormeesters en vakbekwame monteurs.

Wist je dat
Ruim 60 jaar boringen doet tot 750m diepte? Meer dan 1600km aan verticale boringen heeft gerealiseerd, waarvan meer dan 3000 verticale bodemwisselaars en bijna 9000 waterputten? Meer dan 20 bijzondere medewerkers uit de regio tewerkstelt: elk specialist in zijn vakgebied?
Welke beroepen je aan het werk kan zien
Ontdek wat onze boormeester en pompinstallateur dagelijks doen.
Wat je zal ontdekken
Dat GEBO duurzame energie-systemen bouwt. Dat GEBO marktleider is in de aanleg van kwalitatieve waterwinningen. Dat GEBO een team van gemotiveerde medewerkers heeft. Dat GEBO ook iets voor jouw kan betekenen.
Wat je zelf mag uitproberen
Kom langs en bedien zelf grondboormachine en bouw leidingwerk.
Wat wij nog extra voor jou in petto hebben
Verder voorzien we avontuurlijke animatie en een hapje en een drankje.

Ontvang het laatste nieuws uit Dessel

Nieuws van bedrijven, gemeente en verenigingen, elke week in jouw mailbox!

Laat een Reactie achter