Unizo Dessel heeft ambitieuze plannen voor Dessel en dan vooral voor het ondernemen in haar gemeente.

Dat is niet nieuw, Unizo Dessel zet zich al heel lang in voor de Desselse ondernemers.

Realisaties zoals de gemeentelijke cadeaubon Dessels Kado, de vraag naar EN start van een Raad voor Lokale Economie, een betere bewegwijzering voor de KMO-zone Stenehei, de start tot oprichten van een BIN-Z tot beveiliging van die KMO-zone,  alsook de verdere uitbouw van die zone en andere projecten die zouden kunnen gerealiseerd worden. Het promoten van haar troeven op vlak van toerisme, aanpak van bepaalde onveilige verkeerssituaties (Hannekestraat, Kwademeer), het uitwerken van een goed handelsbeleid en transparantie over regelgeving en een consequenter handhavingsbeleid zijn punten die Unizo Dessel belangrijk vinden.  Het opstellen van een prioriteitenlijst van ondernemers naar aanleiding van de komende verkiezingen in 2018 is ook niet nieuw.

Het bestuur, dat zijn ondernemers vóór ondernemers. Die zich in hun vrije tijd inzetten om te zoeken naar acties, uitdagingen, het opstellen van leidraden om Dessel nog ondernemersvriendelijker te maken. Aanwezig zijn in adviesraden, hun ideeën overbrengen om zo samen met beleidsmakers een Dessel te maken waar niet alleen het wonen plezant is maar waar ook ondernemers zich kunnen vestigen en hun zaken kunnen ontplooien.

Om dit allemaal te realiseren zoekt bestuur Unizo Dessel extra bestuursleden omdat we het belangrijk vinden dat dit vlot verder gezet kan worden. Daarom indien je je geroepen voelt om hier aan mee te werken of deel uit te maken van een enthousiaste, ondernemende bestuursploeg mag je contact nemen met voorzitter peter.vanhoof@unizo.be of neem eens vrijblijvend deel aan een maandelijkse vergadering.

Ondernemende groeten,

Bestuur Unizo Dessel

 

Ontvang het laatste nieuws uit Dessel

Nieuws van bedrijven, gemeente en verenigingen, elke week in jouw mailbox!

Laat een Reactie achter