Bent u reeds een tevreden klant bij Verzekeringen Van Ham ?

Als trouwe klant willen wij u graag bedanken voor het vertrouwen dat u in ons kantoor stelt.

Net zoals u, willen wij ook graag anderen van dienst zijn en ervoor zorgen dat zij op een correcte manier verzekerd zijn en genieten van een optimale service.

Omdat u zelf al ervaren heeft wat wij voor u kunnen doen, wacht dus niet langer en vertel het gerust verder aan uw familie, vrienden, buren of andere bekenden..
Overtuig vrienden en familie en bezorg ons hun gegevens. U hoeft dat niet zomaar te doen. Verzekeringen Van Ham beloont niet enkel u hiervoor als dank, maar ook uw vriend !
Deze actie kent alleen maar winnaars en het concept is eenvoudig.

Hoe kunt u hun gegevens doorgeven ?

U kunt heel eenvoudig uw eigen gegevens (naam, adres, telefoonnummer, emailadres) en die van uw vrienden/familie aan ons doorgeven via het invulformulier. (deel aanbrenger)
Wij nemen vervolgens in uw naam telefonisch contact met hen op en stellen hen onze diensten voor.
Uw vrienden/familie mogen ook zelf met ons contact opnemen en deel 2 (deel nieuwe klant) van het invulformulier aan ons bezorgen op het moment van de onderschrijving van de polis(sen) via ons kantoor.
De ingevulde gegevens worden door ons gebruikt om u aan de nieuwe klant te linken. Zo zorgen wij ervoor dat de beloning voor uzelf en de beloning voor de nieuwe klant correct worden toegewezen.
De ingevulde gegevens worden in geen geval aan derden doorgegeven !

Wanneer ontvangt u uw beloning ?

Indien de persoon van wie u ons de gegevens bezorgt effectief een nieuwe klant wordt bij Verzekeringen van Ham.
Deze persoon was vooraf een niet bestaande verzekeringsklant van ons kantoor. (voorwaarde : dat wij zelf nog geen afspraak met hem/haar hebben vastgelegd om onze diensten voor te stellen)
Hij sluit minimaal 3 nieuwe schadeverzekeringen af (voorbeeld : autoverzekering, brandverzekering, familiale, persoonlijke ongevallen, rechtsbijstand,…) en de betreffende premies worden voldaan.
Per klant ontvangt u 1 beloning. Mensen die in gezinsverband samenwonen worden gezien als 1 klant. (Actie is niet cumuleerbaar bij het aanbrengen van een particulier en een juridische entiteit die door dezelfde fysieke persoon is vertegenwoordigd)
De tipgever ontvangt een waardebon (Dessels Kado :wij kopen de waardebon, u kiest uit de deelnemende plaatselijke handelaars; http://www.desselskado.be) ter waarde van 15 euro.
Dit op het moment dat de eerste verzekeringspolis aanvangt.

De nieuwe klant ontvangt een waardebon (Dessels Kado: wij kopen de waardebon, u kiest uit de deelnemende plaatselijke handelaars, http://www.desselskado.be) ter waarde van 15 euro.
Dit op het moment dat de klant de eerste premie heeft betaald.
Deze actie loopt van 01/12/2016-28/02/2017

Ontvang het laatste nieuws uit Dessel

Nieuws van bedrijven, gemeente en verenigingen, elke week in jouw mailbox!

Laat een Reactie achter