Sinds maart 2013 hebben Hilde Meulemans en Yves Maes met veel enthousiasme brasserie Vijverzicht overgenomen.
De succesvolle zaak stond een half jaar leeg na gezondheidsproblemen van de vorige uitbater, maar de nieuwkomers gaan door op het vroegere elan. Het interieur lieten ze intact, de menukaart werd grotendeels behouden en het terras met zicht op het water blijft een topper. “Onze droom was opnieuw een eigen zaak te starten en die hebben we nu vervuld”, zeggen de twee.
Vers en huisbereid
Net zoals het interieur bleef ook de kaart grotendeels behouden en die brengt de betere brasseriekeuken. “Ook hier hetzelfde. Moest ik zelf een kaart hebben gemaakt, dan zag die er nagenoeg identiek uit”, lacht Yves. Een ‘Salade Vijverzicht’ met geitenkaas is een nieuwigheid en die wordt erg veel genomen. Verder zweert de kok bij vers en zelf bereid. Dat is onder meer het geval voor de stoverij, videe, spaghettisaus en lasagne. Veel aandacht gaat ook naar een vriendelijke bediening, waar Hilde zich op toelegt.
Openingsuren tijdens de wintermaanden november, december, januari, februari
Tijdens deze periode zijn wij ook maandag gesloten, starten we om 11.30u en zijn wij donderdags dicht om 20.00u