Hoe lang is de cadeaubon geldig?
Omwille de coronacrisis gaan wij alle cadeaubonnen aangekocht in 2020 een vervaldatum geven van 24 ipv 12 maanden na aankoop.
Ze zijn niet inruilbaar tegen geld, de cadeaubon dient uitsluitend ter betaling van een aankoop in één van de Desselse (deelnemende) handelszaken.
Een cadeaubon is pas inruilbaar wanneer hij geldig is afgestempeld door het verkooppunt (de gemeente Dessel). Hij dient volledig te zijn, d.w.z. luik 1 en luik 2 te samen verbonden door de kniplijn.

Hoeveel is een cadeaubon waard ?
De cadeaubonnen kunnen aangekocht worden per € 5,00 en € 15,00 of een veelvoud daarvan. Er worden GEEN administratiekosten aangerekend.

Krijg ik geld terug op mijn cadeaubon?
Er wordt geen geld teruggegeven op een cadeaubon. Als het bedrag van de aankoop lager is dan het bedrag van de cadeaubon, ontvangt u een waardebon van de handelszaak voor het resterende bedrag.
De cadeaubon mag geweigerd worden als het bedrag van de aankoop minder is dan de helft van de waarde van de cadeaubon.

Ik wil als onderneming in groot volume aankopen op factuur, kan dat?
Grote bestelling kunnen rechtstreeks via Unizo Dessel aangekocht worden en wordt er een factuur gemaakt. De bestelling is definitief van zodra wij de betaling ontvangen hebben. De bestelde cadeaubonnen kunnen afgehaald worden in een vooraf afgesproken verkooppunt.

Hoe herken ik een valse cadeaubon?
Elke handelaar kan via e-mail een voorbeeld-cadeaubon opvragen (zonder geldige stempel en nummering). Op basis daarvan kan de handelaar de echtheid van de aangeboden cadeaubon controleren. Bij enige vorm van twijfel wordt aangeraden om de cadeaubon niet aan te nemen en UNIZO Dessel hiervan onverwijld in te lichten. De bonnen zijn ook pas geldig als ze gevalideerd zijn door een stempel van onze gemeente.