Met trots stellen wij Fien Segers voor als nieuw, jongste bestuurslid van Unizo Dessel.

Fien zal voor Unizo Dessel de communicatie en marketing uitwerken zodat wij onze ondernemers in Dessel nog beter op de kaart zullen zetten. Bedankt voor je engagement Fien. Wij zijn er zeker van dat we samen met jou een nog sterker ondernemend bestuursteam zullen zijn.

Fien stelt zichzelf hieronder even voor.

Hallo allemaal,

Ik ben Fien Segers en ben sinds vorige week lid van het bestuur van Unizo Dessel. Daarom stel ik me graag even kort voor aan jullie. Ik behaalde vorige zomer mijn diploma communicatiemanagement, Public Relations, aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen. Momenteel volg ik het verkort traject lager onderwijs aan de Thomas More Hogeschool te Vorselaar. In februari studeer ik hierin af.

Ik ben 23 jaar, dochter van Frank en Katrijn Segers – Goyvaerts, en vanaf mijn 1 jaar woonachtig in het centrum van Dessel. Ik ben bijna 7 jaar samen met Stijn Cauwenberghs en deze zomer starten we samen een nieuw avontuur, namelijk samenwonen.

Chiro was mijn passie, ik ben gestopt in september 2019. Dit heb ik 15 jaar vol liefde gedaan waarvan 4 jaar als leidster.

Ik ben zeer gemotiveerd om met vanalles en nog wat bezig te zijn. Stil zitten is een term die ik niet ken. Ik ben heel doelgericht en laat niet snel los. Ik ga iets nieuws in mijn leven niet uit de weg. Iedereen kan altijd op mij rekenen. Vragen, nood aan een goed gesprek? Ik sta altijd klaar.

En ten slotte: mijn hart loopt over van het woord “communicatie”. Daarom ben ik begonnen met mijn éénmanszaak “WiFien”. Ik verzorg graag de communicatie van bedrijven. Creatief bezig zijn is iets wat ik graag doe. Daarom maak ik graag flyers, onepagers… Aan een website sleutelen, een nieuwsbrief schrijven of een PowerPoint maken daar deins ik niet voor terug. Als millennial voel ik mij thuis in sociale media.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Fien

 

 

Ontvang het laatste nieuws uit Dessel

Nieuws van bedrijven, gemeente en verenigingen, elke week in jouw mailbox!

  1. Veel succes Fien, ik ben er zeker van dat je dit goed gaat doen samen met de andere bestuursleden. Groetjes ex-collega bestuurslid Husson Marleen

  2. Succes Fien ! Fijn dat je er bij bent. Je collega bestuursleden Unizo Dessel

Laat een Reactie achter