De coronacrisis heeft het lokaal bestuur van Dessel en Unizo Dessel ertoe aangezet om een medium te creëren waarop elke Desselse ondernemer zich gratis kan registreren. De website van Dessels Kado, onze gemeentelijke cadeaubon, hebben we verder uitgebreid, wat een idee was dat al speelde bij de lancering van Dessels Kado, maar door de coronacrisis in een versneld tempo op poten werd gezet.

Op de ondernemerslijst van Dessel kunnen alle lokale ondernemers gratis hun profiel zetten en bekend maken hoe ze de coronacrisis aanpakken en hoe je bij hen terecht kan. Wat zijn hun openingsuren? Kunnen ze herstellingen uitvoeren? Hebben ze een webshop of een website? Misschien kunnen ze hun product wel leveren of versturen via pakjesdienst? Kan er eventueel afgehaald worden? Heb je een bepaalde actie, een jobaanbieding? En nog veel meer… Ook post-corona blijft voor u deze ondernemerslijst gratis actief. Ondernemers die Dessels Kado nu al aanvaarden, staan reeds op de lijst.

“Winkelhieren” is voor ons als lokale ondernemer belangrijk. Bewust kopen bij ondernemers van hier. En net dat willen we in de kijker zetten! Lokaal kunnen kopen in je eigen dorp is een KADO, een Dessels KADO. De glimlach van de ondernemer krijg je er gratis bij!

Ook verenigingen kunnen hun nieuws of acties bekendmaken via deze website, gebruik het! Het is gratis!

Ondernemers, laat van je horen en schrijf je in.

Hartelijke groeten

Bestuur Unizo Dessel

 

 

Ontvang het laatste nieuws uit Dessel

Nieuws van bedrijven, gemeente en verenigingen, elke week in jouw mailbox!

Laat een Reactie achter